Lopen tegen Leukemie#Kennedymars2020#

Kim Janssen
Qr
van totaal € 1.500 (27%)

Op 11 april a.s. ga ik voor de 1ste keer deelnemen aan de Kennedymars hier in Sittard.
Ik heb altijd al iets gehad dat ik deze uitdaging wel eens aan zou willen gaan, maar nog nooit serieus ondernomen. Tot afgelopen jaar april. Toen heb ik mij bedacht als ik de Kennedymars wil lopen dan moet het komend jaar zijn. De motivatie om hem dit jaar in 2020 lopen is als volgt. 3 februari 2015 werd er bij mijn moeder leukemie (AML) geconstateerd. Na verschillende chemo's, stamceltransplantatie, en uiteindelijk de planning voor donorcellen te transplanteren is zij door de agressiviteit van de Leukemie op 4 oktober 2015 na een kort ziekbed overleden.
Mijn moeder heeft deze vreselijke ziekte niet mogen overleven, kan niet meer genieten van haar kleinkinderen die zo belangrijk voor haar waren. Het niet verder kunnen zien opgroeien van onze zoon die net 7 maanden was toen ze stierf en mijn dochter van toen net 4 jaar, dat vond ze het ergste.
Daarom wil ik de Kennedymars gaan lopen. 80 Km loop ik voor haar en met jullie steun door geld te doneren, met in de toekomst een medicijn tegen deze ziekte. Dit is mijn motivatie voor mijn Kennedymars 2020.
We gaan ervoor.
KEEP WALKING
Liefs Kim Janssen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.