Mijn laatste blog

06-06-2022 | 16:37

De tijd vliegt om. Mijn actie lanceerde op 27 maart en gisteren, 5 juni, was het officiële slot van "120 voor Hoop". Dit was tijdens het evenement " HOOPLOOP" in Geleen. Dit evenement werd georganiseerd door de stichting "Actie voor Hoop" welke geld inzamelt ten behoeve van het genezen en onderzoeken van kanker. 

 

Als je mij vraagt naar één van mijn karaktereigenschappen en dan zeg ik zonder twijfel: bescheidenheid. Toch heb ik gisteren even het podium gepakt om mijn verhaal te delen en het eindbedrag van de actie mede te delen. Ik was behoorlijk zenuwachtig, maar ben wel blij dat ik dit heb gedaan. Mijn broer heeft dit moment gefilmd en dit wil ik graag met jullie delen. Helaas kan ik in de blogs alleen filmpjes van YouTube of Vimeo toevoegen dus heb ik het filmpje op mijn Facebook pagina geplaatst:

Ferry Smeets - Gisteren, 5 juni, was het officiële slot van mijn... | Facebook

 

Het is een geweldigde actie geworden. Het wandelweer was nagenoeg perfect en ik heb de vele kilometers niet alleen gelopen. Familie, vrienden, collega's en buurtgenoten hebben meegelopen. Daarnaast hebben alle donateurs gezorgd voor het ongelooflijke bedrag van € 3.210. 

 

Bedankt allemaal voor het realiseren van mijn doel voor 2022! Hopelijk hebben jullie mijn blogs met plezier gelezen.