GEEF NOOIT OP!

Rik Aarts
Normal 6cb211ac847a56a82867fed1f73d3c84bdd44c7f
Qr
from €1 (268311%)
0 m Covered
My goal 42 km | Reached 0%

GEEF NOOIT OP!

Op 10-10-2021 loop ik de Marathon van Eindhoven en laat ik mij sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Killercelonderzoek in het Maastricht UMC+. Sponsor mij en help Kankeronderzoeksfonds Limburg om zo veel mogelijk geld op te halen voor dit belangrijke onderzoek naar kanker!

René is in 2018 overleden. Pas 4 maanden nadat hij te horen had gekregen dat hij kanker had. En dat in het jaar dat hij voor de eerste keer papa werd. Onze gezamenlijke passie: SPORT. In één van onze laatste gesprekken hebben wij gesproken over ultieme sportprestaties. In dit gesprek heb ik aan René beloofd dat ik voor hem de Marathon ga lopen. Eén keer een marathon lopen heb ik altijd al willen doen, maar nu met een speciaal doel: Geld inzamelen voor het onderzoek naar Kanker.

DANKJEWEL!!

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.